A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Волонтерський центр «Acta non verba»

811-й день війни  Слава Богу!   Слава Україні!   2 маскувальних сітки (56 метрів квадратних) виготовлено 14.05.2024 р.   Потрібні кошти на придбання сіток та спанбонду    Передали 2 маскувальних сітки воїнам 16 окрема бригада армійської авіації «Броди».  Дякуємо за виготовлення маскувальних сіток волонтерам Берлинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, які відгукнулись на просьбу та виготовили терміново маскувальну сітку (24 метри квадратних). Вдячні кожному, хто знайшов час для допомоги нашим захисникам. Тепло ваших рук відчувають наші захисники, які передають вам вітання та слова вдячності за оберіг. Ви – прекрасні люди!!!   І величезна вдячність патріотам Бродівський ОЗЗСО I-III ст. N3, в закладі яких ми буваємо щодня. Кожного дня виготовляють тут одну, дів чи три маскувальних сітки!!! В черговий раз дякуємо за створення ще 32 метрів квадратних захисту (1 маскувальну сітку).  За час війни у волонтерському центрі «Acta non verba» виготовлено:

12:50 18.05.2024

ВИШИВАНКА - це ЛЮБОВ!

Вишиванка – генетичний код української нації, який об'єднує нас з кожним роком з новою силою. Це символ приналежності до роду, який також є оберегом кожного українця та символізує любов, сім'ю, вірність, Батьківщину, благополуччя та процвітання.

12:37 17.05.2024

Команда BeeForces має кому подякувати

Польоти - найцікавіша частина перевірки усіх процесів виготовлення дронів. Така реальність, що їх кількість прямо пропорційна кількості донатів. Тому, коли ви бачите фото такого жанру, це означає, що команда BeeForces має кому подякувати: 250$ - пані Ірина; 17500 гривень - скринька з церкви Чесного Хреста; 13600 гривень - Лицарі Колумба 35122 гривні - школярі Берлинської ЗЗСО І-ІІІ ст; 14000 гривень - церква Вознесіння Господнього с.Суходоли (митрофорний протоієрей о. Віталій Коваль). 11500 грн і $50 - група "Сауна". Дякуємо всім-всім меценатам, які вірять у проект BeeForces

10:36 15.05.2024

Щиро вітаємо команду нашого закладу освіти "Сірі вовки" за зайняте третє місце!

«Джура» на горбах.Цілий військовий табір розгорнули в урочищі «Горби» у Станіславчицькому старостинському окрузі. 8 роїв, які сформували освітні заклади Бродівської громади, взяли участь у І етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Відкривали змагання рано-вранці спільною молитвою з отцем Віталієм та привітальними словами від першого заступника міського голови Ірини Олехи, начальника відділу освіти Наталії Антоненко та організаторів «Джури». А далі рої докладали усіх зусиль, щоб якнайкраще виконати завдання та вибороти право представляти Бродівську громаду на обласному етапі «Сокола».

10:32 12.05.2024

Мамин день… Мамина ласка… Мамина колискова…

Це все про любов та ніжність, про мамині обійми та мамин голос. Так звучало театралізоване дійство-вітання для наших любих матусь від учасників освітнього процесу нашого закладу, яке підготували педагог-організатор Ольга Андріїв та вчитель музичного мистецтва Ольга Цабан. Нехай наші щирі, слова, пісні та танцювальні композиції заколишуть всі ваші тривоги і принесуть радість, щастя і довгоочікувану ПЕРЕМОГУ.

10:28 11.05.2024

Волонтерський центр «Acta non verba»

800-й день війни  Слава Богу! Слава Україні!   3 маскувальних сітки (56 метрів квадратних) виготовлено 03.05.2024 р.   Передали Нова пошта 5 маскувальних сіток (88 метрів квадратних) воїнам 105 прикордонного ПКШР. Дякуємо Гуманітарна Нова пошта за безкоштовну доставку посилок на передову.  Дякуємо за виготовлення 1 маскувальної сітки (24 метри квадратних) волонтерам Берлинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів та за 2 000 грн., які вони передали на закупівлю матеріалів для виготовлення маскувальних сіток. Величезна вдячність адміністрації такого патріотичного закладу, усім освітянам та кожному вчителю та учню школи, які так плідно спільно працюють для перемоги. Тримаймося! Разом ми – сила .  І вдячні патріотам нашого волонтерського центру «Acta non verba» за виготовлення 2 маскувальних сіток (30 метрів квадратних).  Сьогодні отримали таку необхідну для нас суму грошей в результаті реалізації розфарбованих гільз. 21 400 грн. передала в наш волонтерський центр Марія Михалюк завдяки співпраці з прекрасними волонтерами компанії-розробника програмного забезпечення Abto Software, які підтримали збір коштів на маскувальні сітки. Організували цей збір Василь і Роксолана Криса. Вони рандомно обрали обрали переможця, який отримав гільзу, що розмалювала учениця 8 класу Лешнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Тетяна Войчук. Отака вийшла чудова співпраця для перемоги. Люди, ви – крутезні. Разом ми всі точно переможемо!

10:20 10.05.2024

Безпека під час Великодніх свят

Вже цими вихідними в Україні відзначатимуть одне з найважливіших свят - Великдень  Тому під час святкування необхідно пам’ятати про безпеку своїх дітей:  Забезпечте дітям безпечні ігри та розваги. Уникайте ігор з використанням гострих предметів або легкозаймистих матеріалів. Визначте безпечні місця для гри, де діти будуть під наглядом дорослих.  Під час фарбування пасок або писанок, переконайтеся, що використані матеріали безпечні для дітей. Уникайте використання хімічних барвників або інших небезпечних речовин.  У разі отримання сигналу "Повітряна тривога". Будьте уважні та негайно пройдіть в укриття.  Необхідно неухильно дотримуватися комендантської години. У кожному регіоні вона може відрізнятися, тому дізнайтеся про її початок та закінчення заздалегідь, на офіційних сторінках органів місцевої влади.  Якщо плануєте відпочинок з дітьми на відкритому повітрі або пікнік, переконайтеся, що місце безпечне для дітей і відповідає всім вимогам безпеки. Для того, аби Великодні свята пройшли вдало потрібно дотримуватися цих правил. Адже тільки від вас залежить особиста безпека та благополуччя рідних і близьких.

09:52 04.05.2024

Збір кришечок на дрони

Броди, Львівська область Ми продовжуємо вивчати назви міст і містечок по мапі збору кришечок на дрони! Гляньте на цю милоту, наше майбутнє які наближають Перемогу в свій спосіб! Щиро дякуємо за ваш внесок!  «Нам допомагали збирати дітки з Бродівської початкової школи #1 . Також з мальовничого села Берлин І Бродівський ЗДО № 1 «Ромашка», старша група «Метелики». А ініціатором і головним помічником у цій добрій справі є донечка Соломійка, пише Наталя Чудакова « Нонстоп дяка Гуманітарна Нова пошта за безкоштовну доставку вантажу.

09:48 01.05.2024

Легкоатлетичні змагання

Теплий сонячний день зустрів юних спортовців нашої школи на стадіоні "Ювілейний", де відбулися легкоатлетичні змагання. Учні поринули у вир змагань і досягли хороших результатів: Куткевич Дмитро 5 клас- І місце (біг 60 м.).     Некряч Максим 6 клас- І місце (стрибки в довжину з розбігу). Дудка Владислав 8 клас- І місце (стрибки в довжину з розбігу). Рамзенталер Кароліна 9 клас - ІІ місце (біг 800 м.) та ІІІ місце (стрибки в довжину з розбігу). Щиро вітаємо всіх учасників та їх наставника Мартинюка А. В. Бажаємо нових перемог!

09:44 27.04.2024

Передвеликодній благодійний ярмарок

25 квітня в нашому навчальному закладі відбувся Передвеликодній благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.   На ярмарку продавались різноманітні смаколики, власноруч виготовлені вироби, усе, що приготували учні та батьки школярів. Серед запропонованого асортименту були з любов'ю приготовлена випічка і солодощі, страви української кухні, напої, патріотичні сувеніри. Цікавинкою ярмарки були власноруч розмальовані гільзи, передані волонтерами. Кожен клас, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати більше коштів для підтримки наших захисників. Під час акції було зібрано 42372 грн. Дякуємо всім, і кожному особисто, за активність, ініціативність, небайдужість та підтримку ЗСУ. Разом ми - НЕПЕРЕМОЖНІ

09:41 27.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень