A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Любов до музики - це стан душі.

Музика має дивовижну здатність завойовувати серця дітей і надихати їх на творчість .І лише через конкурси дитина вдосконалюється та прагне до вершин. Учасники гуртка " Військово - патріотичної пісні" вкотре стали переможцями ІІ Міжнародного конкурсу мистецтв " Українська традиція". Вітаємо керівника Цабан Ольгу Михайлівну та тріо " Нотки" у складі Білої Анастасії, Гаращук Катерини та Сторожук Вероніки з Першою премією.

19:49 04.03.2024

Тиждень рідної мови

День мови - це свято ,що символізує важливість мови як засобу спілкування, творчості та культурного обміну. Мова об'єднує нас, дарує можливість виразити свої думки,почуття та ідеї. Тематичний Тиждень рідної мови розпочав урочистою лінійкою Пілецький Я.І. Виставку " Звучить рідне слово" оформили учні 6-х класів разом з Дмитришин М.В. Яремчук Н.П.,вчитель української мови, провела урок у 10 класі "З українською в серці", на якому діти ознайомились з історією свята, взнали цікаві мовні факти,спробували свої сили у знанні багатства рідного слова. А восьмикласники позмагалися у грі "У світі фразеології". Дмитришин М.В., вчитель української мови, разом з п'ятикласниками мандрували стежинами фразеології та пізнавали скарби материнської мови. Нехай кожен знайде у мові джерело натхнення та можливості розвитку.

15:47 27.02.2024

БРАМА- ОНЛАЙН ВАРТА УКРАЇНИ

Діяльність проєкту Брама направлена на захист медіа простору  від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації. Чому БРАМА? Брама - це ворота, які захищають від небезпеки та закривають  нас від негативного впливу.  В історії людства Брама виконувала найважливіші соціальні функції, одна з яких – оборонна, як захищені в’їзди в міста, фортеці, замки, садиби, на мости і шляхи. У середньовіччі Брама уособлювала все місто як захищену спільноту, що відображено в міській геральдиці багатьох українських міст, таких як: Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Рівне, Херсон та інших. ПРОБЛЕМА Війна відбувається не лише за територіальну цілісність, а й за інформаційний простір. Російська інформаційна експансія посилилась з початком повномасштабного вторгнення. Тобто, росіяни намагаються досягти власних національних інтересів методом беззбройного проникнення в інформаційну сферу.

21:43 26.02.2024

Мова - скарб нації

До Міжнародного дня рідної мови вчителька української мови Дмитришин М.В. провела мовознавчу гру "Мова-скарб нації" з учнями 5 класу. Під час заходу школярі поринули у чарівний світ слів та фразеологізмів, із завзятістю розгадували загадки, пізнавали українські звичаї та традиції. А найголовніше - дарували щирі емоції та усмішки усім присутнім. Нехай материнське слово буде для всіх нас оберегом!

15:42 24.02.2024

ДОНАТИ на комплектуючі для дронів

Друзі, пригадуєте BeeForces поширювали інформацію про етно-фотосесію метою якої було перетворити Ваші ДОНАТИ на комплектуючі для дронів.

15:36 20.02.2024

Благодійна етнофотосесія

У День єднання учні та вчителі нашого закладу активно взяли участь у благодійній етнофотосесії. Яскраві образи, квітучі віночки, барвисті вишиванки спелися заради ПЕРЕМОГИ.

15:34 20.02.2024

Арт_терапія в техніці Ебру

16.02.2024....Арт_ терапія в техніці Ебру для учнів 5 і 7 класів Берлинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ..В рамках проекту "Розвиток творчого потенціалу молоді в Західних областях України", що фінансується Дитячим фондом ООН від Unisef, в якому я беру участь. Бродівський центр дитячої та юнацької творчості

09:45 17.02.2024

День єднання

16 лютого 2024 року Україна втретє святкує День єднання. Українці вітають один одного з цим днем і приєднуються до святкування різними способами. Цього дня учні другого класу (класний керівник Варкіна Іванна Михайлівна) провели захід "У мирі й любові живи, Україно моя". Діти декламували вірші, співали, танцювали, розігрували сценки, а головне - всі знову об'єдналися, щоб проявити свою любов до України. Сподіваємося, що наступного року ми святкуватимемо цей день під мирним небом.

09:43 17.02.2024

Світ врятує любов

Весело та цікаво відбулося святкування Дня Святого Валентина у нашій школі, яке організував 10 клас разом з класним керівником Войтів Л. М. у форматі гри " Хто зверху?" Хлопці та дівчата 9-11 класів показували свою кмітливість , спритність, ерудованість, почуття гумору. І не так важливо ,хто переміг: хлопчача логіка чи дівоча інтуїція. Головне, щоб у серці завжди горів вогник кохання.

09:40 16.02.2024

Загублена валентинка

День св. Валентина у яскравості кольорів, різноманітті сердечок та сяйві усмішок вирував у нашій школі! Учнівське самоврядування для учнів початкових класів провело розвагу "Загублена валентинка", а старшокласники влаштували цікаві активності та флешмоби. ЛЮБОВ - це завжди про ПЕРЕМОГУ!

09:37 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень