A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тенісні перегони!

Вже традиційними стали турніри з настільного тенісу, які організовує учнівське самоврядування у нашій школі. Тенісний м'ячик дзвінко відлунював на столі та переходив від одного учасника до іншого. Отже, вітаємо переможців: Колос Владислав, учень 6-А класу (серед учасників 5-8 класів) Колос Олександр, учень 11 класу(серед учасників 9-11класів) Хижа Роксолана, учениця 11 класу (серед дівчат). Координатор учнівського самоврядування Ольга Андріїв нагородила переможців грамотами та тенісними ракетками. Так тримати!

12:42 24.03.2024

Зустріч з військовослужбовцем ЗСУ Романом Шуневичем

У теплий весняний день відбувалася зворушлива зустріч із випускником нашої школи, військовослужбовцем ЗСУ Романом Шуневичем. Під час спілкування із школярами захисник подякував дітям за те, що вони підтримують солдатів своїми листами, малюнками, донатами та передав прапор від бійців 46 окремої аеромобійної десантно-штурмової бригади. Натомість, вчителі та учні висловлювали щирі слова подяки і шани воїну- односельчанину та усім захисникам нашої держави. Низький уклін НАШИМ воїнам! СЛАВА УКРАЇНІ!ГЕРОЯМ СЛАВА!

12:39 23.03.2024

Товариський турнір з волейболу

Спорт- це гармонія сили, розуму та характеру. Волейбольна команда учнів 9-х класів взяла участь у товариському турнірі серед команд Білявецького, Шнирівського та Конюшківського закладів освіти. На майданчику вирували напружена боротьба та позитивні емоції. У підсумку - ми ПЕРШІ Щиро дякуємо юним волейболістам та вчителю фізичної культури Мартинюку А.В.

12:36 23.03.2024

Кожна школа — здорова школа

Про основи здорового харчування говорили зі школярами та освітянами на Бродівщині. У рамках проєкту «Кожна школа — здорова школа» фахівці Бродівського відділу Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб ДУ провели вебінар для вчителів та учнів 9-11 класів Берлинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради.

12:29 23.03.2024

Всесвітній день водних ресурсів

А вода - це справжнє диво! Як прожити без води? З нею ми завжди щасливі, з нею в нас нема біди. Є вода - ростуть рослини: ліс, сади, рясні поля. Це чудово для людини і радіє вся Земля. 22 березня святкується Всесвітній день водних ресурсів. Для учнів 5 та 6-А класів вчитель Когут О. З. провела виховний захід "Вода - джерело життя". Школярі підвищили свій рівень обізнаності про значення і важливість води для продовження життя на Землі, а також про те, як раціонально використовувати водні ресурси для підвищення рівня економіки і соціального добробуту.

12:26 23.03.2024

Переможниця олімпіади

Вітаємо переможницю ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з християнської етики Куткевич Софію та її наставника Ковтонюк Оксану Тарасівну. Бажаємо подальших перемог, невичерпної енергії, натхнення у здійсненні творчих задумів!

12:46 22.03.2024

Всесвітній день поезії

Всесвітній день поезії – особливий день для тих, хто цінує багатство мови та слова. Нехай цей день стане поштовхом для всіх нас зануритися у поетичний світ, познайомитися з творчістю українських поетів, поринути у чудесний і чарівний світ Учні нашого закладу долучилися до свята та читали улюблені вірші Ліни Костенко. Плекаймо рідне слово разом!

12:21 22.03.2024

Тиждень талантів

Впродовж Тижня талантів наші школярі мали можливість продемонструвати свої здібності у різних видах мистецтва та спорті.Під час заходу "Калейдоскоп талантів" учні показали свої вміння і продемонстрували здібності. Ми всі ще раз переконалися, що наша школа багата на талановитих, збідних та обдарованих дітей, які здобудуть у своєму житті не одну перемогу. Дякуємо воїнам-захисникам, які дають нам можливість вчитися і розвивати свої таланти! Слава Україні! Героям Слава!

12:16 22.03.2024

День Землі

20 березня, в день весняного рівнодення, в світі відзначають День Землі. Мета цього дня - привернути увагу громадськості до нашого спільного дому - планети Земля, нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного. Цей день є приводом зайвий раз замислитися про те, що нас оточує. У результаті своєї життєдіяльності людина завдає значної шкоди нашій планеті, що може призвести до її руйнування. "Як зберегти планету? Що для цього може зробити кожен із нас? Як прожити, щоб не нашкодити Землі?" На ці питання учні 6 Б класу шукали відповіді на тематичній годині спілкування, яку провела класний керівник Салука Н.М. Бережіть нашу планету, і вона сторицею віддячить вам квітучими садами, джерельною водою та чистим повітрям.

12:14 21.03.2024

День народження Ліни Костенко

19 березня святкує день народження Ліна Костенко. Вірші видатної українки підкорюють серця своєю силою та людяністю. Її вислови надихають на зміни і змушують замислитися над вічними темами. Улюблену поезію читає учень 7-го класу Ференц Дмитро.

12:04 20.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень