A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Відеопроєкт учнівського самоврядування "Наша улюблена рідна школа"

У березні стартував конкурс проєктів учнівського самоврядування " Моя улюблена рідна школа". Кожен клас представив своє бачення у заявленій темі. Куратор учнівського самоврядування Ольга Андріїв вручила подяки всім учасникам, а переможців та призерів нагородила дипломами: Дипломом ІІІ ступеня - творчу команду 6 А класу; Дипломом ІІ ступеня - творчу команду 7 класу; Дипломом І ступеня - творчу команду 6 Б класу. Щиро вітаємо всіх, хто любить нашу рідну школу!

13:18 19.03.2024

Майстерклас з оригамі

Під час Тижня талантів своїми вміннями поділилась вчителька зарубіжної літератури Нарок Оксана Василівна, провівши майстерклас з оригамі. Учні 8 класу з цікавістю послухали про виникнення мистецтва оригамі, його види та повправлятися у майстерності паперопластики, виготовивши чудові тюльпани⚘️⚘️. Школярі застосували знання з математики та зробили корисну гімнастику для рук. Усі отримали гарний настрій та позитивні емоції. Класний керівник Дмитришин М. В. та заступник директора з виховної роботи Ковтонюк О.Т теж активно долучились до майстеркласу.

20:12 13.03.2024

Живописна композиція "Мрійник "

Живописна композиція "Мрійник " для 6-Б класу Берлинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів ..В рамках проекту "Розвиток творчого потенціалу молоді в Західних областях України", що фінансується Дитячим фондом ООН від Unisef, в якому я беру участь. Бродівський центр дитячої та юнацької творчості .

20:10 12.03.2024

Іменний прапор із підписами воїнів

Благодійний фонд "Я-Людина" передав нашим учням іменний прапор із підписами воїнів, які мужньо захищають рідну землю. Нехай Господь збереже всіх, хто боронить нашу неньку від московських загарбників. Слава Україні! Героям Слава!

20:08 12.03.2024

Щиро дякуємо за допомогу та підтримку!

Благодійний фонд "Мале Полісся" передав Берлинському ЗЗСО |-||| ступенів 48 радіаторів опалення з термостатами, щоби покращити систему опалення у школі. Безмежно вдячні Heinz Jordan за сприяння! Також передали Берлинській школі 20 парт та 40 шкільних крісел. Щиро дякуємо Schulamt der Stadt Kassel! За логістику, склад у Німеччині та загальний супровід у Німеччині дякуємо Gudensberger Partnerschaftsverein (Wolfgang Mandt), а також Андрієві Хорошому, що невтомно допомагає з усім! Щира подяка Допомога Армії Броди за поміч із розвантаженням та складом! Разом ми сила!

20:04 12.03.2024

Палахкотить, як свічка, праведна душа Кобзаря

Учитель української мови та літератури Пілецький Ярослав Іванович разом з учнями нашого закладу презентували літературно-музичну композицію "Палахкотить, як свічка, праведна душа Кобзаря", приурочену 210-й річниці від дня народження Тараса Шевченка. Дівчата прочитали улюблені вірші поета. Прозвучали пісні на слова Кобзаря і про нього у музичному супроводі вчительки Цабан Ольги Михайлівни. Проведена вікторина "Чи знаємо ми Шевченка?" Учні познайомитися із цікавими фактами з життя письменника. Прозвучали авторські поезії у виконанні Дутки Ніни.

20:02 10.03.2024

Сторінками життя Кобзаря

У переддень 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка учні 4 класу вирушили у цікавий квест сторінками життя Кобзаря. Мандруючи поетичними, художніми, музичними станціями, згадуючи поезії та картини, діти поглибили свої знання про Шевченка. Любіть Україну так, як любив її Шевченко, і ви станете гідними синами і доньками своєї країни.

20:00 08.03.2024

Пожежна безпека очима дітей

Учениця 5-го класу Лазоренко Анна нагороджена за активну участь у конкурсі малюнків "Пожежна безпека очима дітей" (вчитель Безпалько І.М.). Щиро вітаємо!

19:58 08.03.2024

Профорієнтаційний захід вибору майбутньої військові професії

Військово-патріотичне виховання є складовою частиною національного і патріотичного виховання та повинно бути зорієнтоване на формування у молоді готовності до захисту України, на розвиток бажання здобувати військові професії та проходити військову службу. 06 березня у наш заклад завітали представники Харківського національного університету Повітряних сил ім. Івана Кожедуба. Підполковник Онищенко Роман Сергійович, представник льотного факультету, під час зустрічі з старшокласниками наголосив на важливості професії військового та ознайомив із умови вступу та навчання у цьому навчальному закладі. Сподіваємося, що профорієнтаційний захід у подальшому сприятиме свідомому вибору майбутньої професії старшокласниками.

19:54 08.03.2024

Первоцвіти -2024

З першими промінчиками весняного сонечка прокидаються первоцвіти, які дарують людям свою красу⚘️. Та, на жаль, їх часто зривають, щоб прикрасити свою оселю, а потім викидають у смітник. Щоб запобігти знищенню цих ранніх квітів, вчителька біології Салука Наталія Миколаївна провела тематичний урок з учнями 7 класу. Заочна мандрівка, інтерактивні завдання, розгадані ребуси і кросворди довели, що варто берегти ранньоквітучі рослини та захищати їх на законодавчому рівні. Підтримуйте природоохоронну акцію "Первоцвіти -2024"! Рятуючи рослини - ти рятуєш Землю!

19:52 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень