A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Тренінг для учнів 11 класу

Нам випало жити у складний час. Постійні стреси від навколишніх подій негативно впливають на наш психологічний стан. Особливо важко одинадцятикласникам, які мають скласти мультипредметний тест. Педагог-організатор Ольга Андріїв провела тренінг, де учні дізналися практики, які зможуть застосувати у хвилини страху чи паніки. Бажаєм нашим випускникам щасливо пройти цей етап у житті. Бережіть себе!

12:24 05.04.2024

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я

Здоров'я - найбільша цінність. ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я ми відзначаємо 7 квітня. Саме тоді і задумуємось про свій спосіб життя. Класний керівник 6-Б класу Салука Наталія Миколаївна провела виховний захід " Подорож до країни Здоров'я". Мандруючи життєвими стежинами, учні говорили про здорове харчування, розгадували кросворди та сканворди, проявляли свої акторські здібності у пантомімах та весело танцювали під час рухливої хвалинки. Нагородою для учасників та глядачів були смачні фрукти, які поповнили організм корисними вітамінами. Будьте здорові!

15:34 04.04.2024

Всеукраїнський вокальний конкурс " Тарасові роси".

Відгомін святкування 210 річниці з дня народження Тараса Шевченка дійшов і до учасників гуртка військово патріотичної пісні під керівництвом Ольги Цабан. Дипломами ІІ ступеня нагороджено дует "Мрія" ( Біла Анастасія та Гаращук Катерина) та ансамбль " Жоржини" у Всеукраїнському вокальному конкурсі " Тарасові роси". Щиро вітаємо!!!

15:31 04.04.2024

Як запровадити формувальне оцінювання?

Вчора в Берлинському ЗЗСО І-ІІІ ст. консультантки Центру Людмила Заяць та Любов Шелест провели тренінг "Як запровадити формувальне оцінювання?". Тема дуже важлива, адже формувальне оцінювання - це не просто метод перевірки знань, а й потужний інструмент для підтримки та стимулювання навчального прогресу учнів. На тренінгу вчителі:

15:29 03.04.2024

Всесвітній тиждень грошей: цікаво, пізнавально, корисно!

З 18 по 22 березня 2024 року у нашій школі з великим успіхом пройшов Всесвітній тиждень грошей. Молодші школярі взяли участь у конкурсі "Моя платіжна картка", координатором якого виступив Національний банк України. Учні з ентузіазмом створювали власні банківські картки, вказуючи всі необхідні реквізити. Також класний керівник Пелих В.Б. провела виховну годину «Фінансова грамотність здобувачів освіти», на якій учні 5-го класу дізналися про безпечне користування платіжними картками та як захистити свої гроші від шахраїв. Проведення Всесвітнього тижня грошей стало чудовою можливістю для школярів не лише здобути важливі знання та навички з фінансової грамотності, а й розвинути в себе відповідальне ставлення до бюджетування та планування своїх фінансів. #ProtectYourMoney

15:27 29.03.2024

Хай квітне сад для майбутніх поколінь

Цьогоріч нашій школі виповниться 50 років. Її завжди оточував фруктовий сад, але дерева постаріли і посохли. Батьки подали ініціативу закласти новий сад.  Вчителі та учні з радістю підхопили цю ідею та висадили молоді саджанці. Хай квітне сад для майбутніх поколінь під мирним небом нашої України.

12:02 28.03.2024

Атестація педагогічних працівників

У вівторок у нашому навчальному закладі відбулася чергова атестація педагогічних працівників. . Вітаємо вчителів з успішним проходженням атестації та бажаємо наснаги та творчих злетів у мирній Україні.

11:58 26.03.2024

Візерунок за допомогою аквагриму

Яскравий аквагрим - це хороший настрій та позитивні емоції. Останній день перед канікулами вчитель образотворчого мистецтва Безпалько І. М. перевтілювала наших учнів у казкових героїв та прикрашала обличчя всіх охочих візерунком за допомогою аквагриму. Зібрані кошти будуть використані на допомогу воїну-односельчанину Шуневичу Р.

12:44 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень