A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Безпека під час Великодніх свят

Вже цими вихідними в Україні відзначатимуть одне з найважливіших свят - Великдень  Тому під час святкування необхідно пам’ятати про безпеку своїх дітей:  Забезпечте дітям безпечні ігри та розваги. Уникайте ігор з використанням гострих предметів або легкозаймистих матеріалів. Визначте безпечні місця для гри, де діти будуть під наглядом дорослих.  Під час фарбування пасок або писанок, переконайтеся, що використані матеріали безпечні для дітей. Уникайте використання хімічних барвників або інших небезпечних речовин.  У разі отримання сигналу "Повітряна тривога". Будьте уважні та негайно пройдіть в укриття.  Необхідно неухильно дотримуватися комендантської години. У кожному регіоні вона може відрізнятися, тому дізнайтеся про її початок та закінчення заздалегідь, на офіційних сторінках органів місцевої влади.  Якщо плануєте відпочинок з дітьми на відкритому повітрі або пікнік, переконайтеся, що місце безпечне для дітей і відповідає всім вимогам безпеки. Для того, аби Великодні свята пройшли вдало потрібно дотримуватися цих правил. Адже тільки від вас залежить особиста безпека та благополуччя рідних і близьких.

09:52 04.05.2024

Збір кришечок на дрони

Броди, Львівська область Ми продовжуємо вивчати назви міст і містечок по мапі збору кришечок на дрони! Гляньте на цю милоту, наше майбутнє які наближають Перемогу в свій спосіб! Щиро дякуємо за ваш внесок!  «Нам допомагали збирати дітки з Бродівської початкової школи #1 . Також з мальовничого села Берлин І Бродівський ЗДО № 1 «Ромашка», старша група «Метелики». А ініціатором і головним помічником у цій добрій справі є донечка Соломійка, пише Наталя Чудакова « Нонстоп дяка Гуманітарна Нова пошта за безкоштовну доставку вантажу.

09:48 01.05.2024

Легкоатлетичні змагання

Теплий сонячний день зустрів юних спортовців нашої школи на стадіоні "Ювілейний", де відбулися легкоатлетичні змагання. Учні поринули у вир змагань і досягли хороших результатів: Куткевич Дмитро 5 клас- І місце (біг 60 м.).     Некряч Максим 6 клас- І місце (стрибки в довжину з розбігу). Дудка Владислав 8 клас- І місце (стрибки в довжину з розбігу). Рамзенталер Кароліна 9 клас - ІІ місце (біг 800 м.) та ІІІ місце (стрибки в довжину з розбігу). Щиро вітаємо всіх учасників та їх наставника Мартинюка А. В. Бажаємо нових перемог!

09:44 27.04.2024

Передвеликодній благодійний ярмарок

25 квітня в нашому навчальному закладі відбувся Передвеликодній благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.   На ярмарку продавались різноманітні смаколики, власноруч виготовлені вироби, усе, що приготували учні та батьки школярів. Серед запропонованого асортименту були з любов'ю приготовлена випічка і солодощі, страви української кухні, напої, патріотичні сувеніри. Цікавинкою ярмарки були власноруч розмальовані гільзи, передані волонтерами. Кожен клас, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати більше коштів для підтримки наших захисників. Під час акції було зібрано 42372 грн. Дякуємо всім, і кожному особисто, за активність, ініціативність, небайдужість та підтримку ЗСУ. Разом ми - НЕПЕРЕМОЖНІ

09:41 27.04.2024

Запобігання торгівлі людьми

Кожен тренінг – це надія на те, що діти і дорослі, які на ньому побували, не постраждають від торгівлі людьми  Сьогодні відбулася зустріч з учнями 10–11 класів Берлинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.  На інформаційному тренінгу старшокласники ознайомилися з поняттям «торгівля людьми», сферами та формами сучасної експлуатації людей; правилами, яких потрібно дотримуватися, щоб не потрапити до рук злочинців.  Теорію закріплювали практично – у грі «Когут». Ігрова форма дає можливість не лише перевірити знання, а й визначає переможців.  Цього разу призові місця посіли три дівчинки – Діана, Анастасія та Ольга. Вітаємо, дівчатка!  Тренінг завершився традиційно – частуванням, корисними сувенірами й світлинами.  Але крім, цього ще були слова вдячності від дітей і дорослих. Це надихає і мотивує. Нести знання, які допоможуть зберегти людям життя. Захід провели працівниці проєкту «Запобігання торгівлі людьми» Карітас-Броди.  Нагадуємо номер телефону безкоштовної конфіденційної гарячої лінії для тих, хто потребує консультації чи допомоги з питань міграції чи протидії торгівлі людьми – 527

09:35 26.04.2024

Хресна дорога у с. Лагодів

У цей непростий час, який переживаємо, Господь ні на мить не покидає нас, перебуваючи поряд серед нашого болю, страху й розгубленості. Сповна відчути страждання Ісуса, особливо у часі Великого посту, нам допомагає Хресна дорога, яку кожен переживає не так фізично, як, насамперед, у душі. 23 квітня учні та вчителі нашої школи Ковтонюк О.Т. та Цабан О.М. разом з о.Ігорем Круком та парафіянами церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці с. Лагодів спільно розважали над стражданнями Божого Сина. Молячись, просили Божого заступництва для нашої рідної України. Дякуємо за спільну молитву

09:31 26.04.2024

Майстерклас по плетінню вербових букетів

Напередодні Вербної неділі, підтримуючи наші давні українські традиції, зібралося чимало учасників на майстерклас по плетінню вербових букетів. У межах партнерства батьки -школа до нас у гості завітала мама учнів, Людмила Кудрик, котра поділилася творчим запалом. Своїми вмілими ручками і підручними матеріалами школярі створили обереги. Всі отримали хороший позитив і справжній дух наближення Великодніх свят. Миру всім і Божої благодаті!

09:24 26.04.2024

День Землі

Це свято чистої води , здорової землі та свіжого повітря ! Цей день нагадує нам про екологічні проблеми, про те, що кожен з нас повинен піклуватися про нашу планету і захищати її! День, коли ми об'єднуємося, щоб підтримати наше навколишнє середовище і згадати, що наша Земля єдина у своєму роді і потребує нашої уваги та захисту! Вчителька географії Гудима Л.Є. у 6-А, 6 -Б та 8 класі провела тематичні уроки на тему: "Земля- наш рідний дім". Впродовж тижня школярі брали участь у мініпроєктах і досліджували екосистему Бродівської громади. 

10:11 23.04.2024

Природа– це наш дім, цінуймо її та бережімо, адже чисте майбутнє в наших руках

Вже традиційно навесні кожного року в нашому закладі освіти проводиться весняна екологічна толока до Дня довкілля⚘️. Ось і сьогодні учні та вчителі дружно вийшли прибирати територію. Ентузіазм та активність школярів зробили свою справу. Адже працювали з користю і для себе, і для рідної школи та села! Дякуємо всім, хто взяв участь у весняній толоці. Закликаємо не бути байдужими та дбати про красу і чистоту рідного краю.

12:51 20.04.2024

До нас у гості завітали майбутні першокласники

18 квітня до нас у гості завітали веселі та допитливі майбутні першокласники. У школі дітей зустріла перша вчителька Кметь Наталя Григорівна, яка провела захоплююче і цікаве перше заняття. Практичний психолог Прокуратор О.Г. провела анкетування готовності дітей до навчання у школі. Педагог-організатор Андріїв О.В разом з представниками учнівського самоврядування провели веселий квест «Прогулянка весняним лісом». Малюки мали можливість разом із адміністрацією пройти шкільними коридорами, відвідати навчальні кабінети, спортзал, шкільну майстерню. А також посмакувати чаєм із смаколиками у шкільній їдальні. Щиро бажаємо маленьким українцям успішно мандрувати Країною Знань!

12:41 19.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень