A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

16 днів проти насилля

В рамках акції “16 днів проти насилля ” інспектори управління патрульної поліції Львівської області зустрілися з учнями та розповіли їм що таке цькування, дали поради як уникати булінгу та яка відповідальність передбачена за нього, обговорили з ними проблеми насилля, жорстокості в підлітковому середовищі та їх наслідки.

19:43 14.12.2022

Правила дорожнього руху

Адміністрація Берлинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області висловлює щиру подяку інспекторам управління патрульної поліції Львівської області старшому лейтенанту поліції Юзефів Марії Петрівні та старшому лейтенанту поліції Герчанівському Святославу Ігоровичу за цікаву, пізнавальну та змістовну зустріч з учнями нашого закладу освіти.

19:40 12.12.2022

ТВОРИТИ ДОБРО ЛЕГКО!

Зима – прекрасна пора року. Та для птахів це важка пора : вони страждають від холоду і голоду. Вчителька біології Салука Н.М. та педагог-організатор Андріїв О.В. разом з учнями 5-х класів розвісили годівнички, розпочавши акцію “Нагодуй птахів”. протягом усієї зими учні пообіцяли пильнувати, щоб годівнички не були порожні.

19:38 07.12.2022

День Збройних сил України

6 грудня, в День Збройних сил України, відбулася профорієнтаційна зустріч учнів 10-11 класів з воїнами ЗСУ, жителями с. Берлин. Старший сержант Левків Іван Петрович та штаб-сержант Мурашкін Віталій Сергійович розповіли про особливості служби в бригаді тактичної авіації. Учням цікаво було дізнатися про посадові обов’язки, розпорядок дня та сучасний внесок військових у період воєнного стану.

19:46 06.12.2022

Вибір професії

Вибір професії – чи не одне з найголовніших питань, яке постає перед учнями 10-11 класів. Цій темі був присвячений захід, який провела класний керівник 11 класу Стойко Л.В. Давня народна мудрість говорить: “Щоб бути щасливим рік, слід закохатися. А щоб бути щасливим усе життя – потрібно знайти справу до душі.” Команди двох класів взяли участь у різноманітних конкурсах, перевіривши своє знання про світ професій.

19:36 29.11.2022

“Я – патріот – громадянин незалежної держави України”

У сьогоднішній складний час протистояння України з московською ордою важливо прищеплювати нашим старшокласникам патріотизм та любов до рідної землі. “Я – патріот – громадянин незалежної держави України”, – на таку тему була проведена виховна година класним керівником 9 класу Войтів Л.М. Діти розглядали такі важливі поняття, як “громадянська активність”, “громадянська позиція”, “демократія”.

19:32 25.11.2022

Логопедичне заняття

Цікаве групове логопедичне заняття по темах:»Транспорт»,»А ми на фермі»,»У супермаркеті»,”Предмети побуту»

19:21 25.11.2022

Проєктування педагогом власної траєкторії професійного розвитку

23 листопада 2022 року у нашому закладі консультантки комунальної установи «Бродівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Любов Шелест та Ірина Кирик провели курси підвищення кваліфікації за програмою «Проєктування педагогом власної траєкторії професійного розвитку».

19:34 23.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень