A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Новини учнівського самоврядування

Дата: від до Скинути

Джинсуй стильно!

І хто сьогодні не носить джинси? Всі! Від новонароджених дітей до стильних бабусь! У кожного в шафі знайдеться джинсовий одяг.  Учнівське самоврядування організувало у школі флешмоб" Джинсуй стильно" . Учнівство та вчительство прийшли у джинсовому одязі та відчували себе вільно та невимушено.

16:30 28.04.2023

Екологічна акція " Приберемо світ "

Весна тішить нас своїм пробудженням та яскравістю фарб. Разом з нею так хочеться зберегти навколишній світ у порядку та чистоті. Учнівське самоврядування оголосило екологічну акцію "Приберемо світ" . Всі охочі, озброївшись рукавичками та сміттєвими пакетами, прибирали пришкільну територію від сміття.  Ця акція - чудова нагода показати ,який неповторний світ навколо нас, і чудові діти, які за нього вболівають. Варто пам’ятати, що чистота нашого довкілля залежить від кожного з нас, адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять. І тільки разом ми можемо зробити нашу пришкільну територію охайною і чистою!

12:46 28.04.2023

У школі - тенісний турнір!

Учні впродовж двох місяців на всіх перервах тренувалися, вивчали правила гри та бачили себе переможцями. З 13 по 17 березня учнівське самоврядування організувало турнір. Координаторами проєкту стали Андріїв Ольга та Мартинюк Андрій. Змагання проходили серед учнів 5-7 класів, хлопців та дівчат 8-11 класів . Перемогу здобули: учень 5 класу - Чехут Давид, учениця 11 класу - Флорянська Оля, учень 10 класу - Беднарчук Арсен. Родзинкою турніру стала команда вчителів закладу, які підтримали свої учнів та отримали позитивні емоції. Перемогу здобула вчителька біології Салука Наталія та вчитель інформатики Парфанюк Володимир. Щиро вітаємо всіх учасників і бажаємо якнайшвидшої нашої спільної ПЕРЕМОГИ !

12:37 07.04.2023

Cкринька для таємних вітань у день св. Валентина

Романтичний і яскравий, щирий і теплий, хоч трішки тривожний, день св. Валентина завітав сьогодні до учнів і вчителів нашого закладу. Учасники учнівського самоврядування організували скриньку для таємних вітань, фотоквест та тематичний дрескод. Переможцями ф отоквесту стали учні 5а, 6 класу та учениця 8б Куткевич Софія. Щирого кохання, ніжних почуттів і затишку!

10:51 14.02.2023

Це – Різдво…

Нехай Бог благословить Україну і принесе нам довгоочікувану перемогу, а в кожну нашу родину зішле щастя!

15:26 07.01.2023

Дякую, солдате!

6 грудня – День Збройних сил України. В цей день вітаєм всіх захисників і захисниць, які тримають над нами небо. Молимось за вас! Дякуємо вам!

15:23 06.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень