A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Берлинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бродівської міської ради Львівської області

Місячник шкільних бібліотек

Дата: 31.10.2022 18:59
Кількість переглядів: 11

Місячник шкільних бібліотек відбувся під гаслом «У нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи».

Із 01 по 31 жовтня у шкільній бібліотеці були проведені заходи: бесіди, презентація «Звичаї та традиції козаків», віртуальна виставка-подорож «І є держава Україна, І є її невтрачений народ», відеоогляд «Україна-незламна!», віртуальна мандрівка Львівщиною.

Для учнів 1 класу було проведено бібліотечний урок “Мудрість і чарівність казки”. Діти ознайомилися із правилами користування книгами, створили яскраві книжкові полиці та отримали закладки, невід’ємний аксесуар для читача.

Учні початкової школи мандрували стежинами української поезії про рідний край. За результатами мандрівки було створено і опубліковано на сайті школи відеочитання віршів.

Із учнями 7 класу під час бесіди «Нашу Мрію не зруйнувати» роздумували про найпотаємніше та створили інтерактивні аркуші.

Класні керівники 1-11 класів долучилися до Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек і провели День краєзнавства «У звичаях, традиціях народу ти душу України впізнавай», під час яких дівчата готували традиційну страву козаків, а завзяті, кмітливі хлопці мали змогу проявити себе в спортивних змаганнях.

Усі вищезгадані заходи допоможуть залучити школярів до вивчення історичного минулого свого народу, знайти моральні орієнтири в житті, виплекати почуття національної гідності, патріотизму та любові до рідного краю.💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень